среда, 18 июня 2014 г.

Англійська мова - це нескладно!

                                                                   Найлегша мова



           Найлегшою мовою для вивчення є та мова, яка відповідає багатьом критеріям, про які підеться нижче. Але найважливішим є те,

що такою мовою є мова, яка на ваш погляд мотивує вас найбільше, та приносить вам задоволення при її спілкуванні. Ось, постарайтеся вивчити мову, яка вам нецікава! Така мова здасться вам набагато складнішою, ніж вона є насправді. Вивчення мови, як і будь-яка інша робота, вимагає бажання та захоплення для того, щоб досягнути результату. Вам також слід звернути увагу на інші фактори, а також на те, що могло б зробити мову особливо легкою у вивченні саме для ВАС. Прочитавши цю статтю, вирішіть для себе, яка мова найлегша для вивчення.



            Вважається, що легкими є ті мови, на мінімальний рівень вивчення яких затрачається десь 600 годин. У такому випадку сюди можна віднести мови Романської та Германської групи мов. Однак, на вивчення мов Германської групи витрачається більше часу, а точніше 750 годин, через складність її граматики.

          Англійська мова також вважається легкою, тому, що в неї немає відмінків, родів, узгодження слів, і, хай так, в неї нескладна граматика. Ця мова всюди, її можна почути, вивчити та застосувати в будь-якій частині світу. В неї короткі слова, а дієслова змінюються тільки в третій особі. Носії англійської мови дуже поблажливо відносяться до помилок, оскільки велика кількість людей розмовляють цією мовою як другою іноземною. Це робить англійську мову однією із найлегших мов для вивчення.

         Італійська мова також нескладна для вивчення, оскільки в неї немає родів, вона легка, і має чітку та ясну вимову, її слова походять з латинської мови; таким чином її слова легко сприймаються всіма мешканцями країнам, які зазнали впливу латинської мови.

Іспанська мова – одна із найлегших мов. Більшість її словникового складу подібний на словниковий склад англійської мови, а письмова іспанська майже повністю фонетична. Вона дуже подібна на італійську, і тому також легка, оскільки граматика та вимова відносно нескладні, і зустрічається вона також всюди.

Французька мова нескладна для опанування, оскільки більшість її слів також є в словниковому складі англійської мови. Доступна для використання та вивчення, ця милозвучна мова також достойно входить до легких для вивчення мов.

Есперанто також легка. У письмовому вигляді вона фонетична, так само, як і іспанська. Це штучна мова, і, відповідно, має переваги над іншими природніми мовами при її вивченні. Одним недоліком цієї мови є мала кількість її носіїв порівняно із такими природніми мовами, як англійська, французька та іспанська. А перевагою є дружелюбність, яку демонструють люди, коли вони бачать, що ви володієте мовою, яка для них особлива.

Фактори, на які слід звернути увагу: інші фактори можуть полегшити саме для вас вивчення іноземної мови, і тому вам слід звернути на них увагу:
Семантична близькість до вашої рідної мови: мова, тісно пов’язана із вашою рідною мовою і яка має багато спільного в граматичному та словниковому складі, повинна вивчатися легше, оскільки у вас уже є переваги. Наприклад, для носія перської мови легше вивчати арабську мову, ніж іспанську, хоча арабська мова і вважається важкою.
Захоплення вивченням мови: Якщо ви з захоплення вивчаєте іноземну мову, будь-яка така мова здається легкою, чи, по крайній мірі, приносить задоволення. Це, в свою чергу, полегшує запам’ятовування та сприяє швидшому опануванню мови.
Наявні у вас ресурси: Маючи в наявності відповідні засоби для вивчення іноземної мови, ви зможете прискорити процес навчання та, відповідно, досягнути успіху набагато швидше. До таких засобів можна віднести аудіо уроки, граматичний та інший навчальний матеріал, спілкування із носіями мови, яку ви вивчаєте, і так далі і тому подібне.

Комментариев нет:

Отправить комментарий